Coaching voor kinderen, jongeren
& hun (bonus) ouders

Ervaringen

Ouders S.
Onze dochter is hoog sensitief. Een fantastische eigenschap, maar voor een 6 jarige is het soms lastig om hier mee om te gaan. Prikkels komen 10 keer zo hard binnen en het verwerken ervan gaat soms moeizaam. Niet alleen voor haar was het lastig om hier mee om te gaan, maar ook als ouder weet je niet altijd hoe je daar het beste mee om moet gaan. Je reageert vaak vanuit je eigen gevoel; hiér hoef je toch niet om te huilen, waarom durf je dat nou niet enz.
Iris heeft ons alle drie enorm geholpen. Wij hebben weer een vrolijk kind met zelfvertrouwen dat goed in haar vel zit. Ze heeft haar tools mee gegeven die ze in het dagelijks leven kan inzetten. En ook wij kunnen ons nu veel beter verplaatsen in onze dochter. Dat heeft een enorme wisselwerking.
Daarnaast is Iris altijd bereid om je te helpen. Zo moest mijn dochter op zaterdag afzwemmen voor B, iets wat bij diploma A voor enorme stress zorgde, zelfs zo erg dat ze het de eerste keer niet haalde. En ondanks het opgebouwde zelfvertrouwen kwam vrijdagavond toch de paniek opzetten. Het is dan zo ontzettend fijn dat Iris zelfs op zo’n moment bereikbaar is. Ze heeft ons hele concrete tips meegegeven waardoor onze dochter die zaterdag vol zelfvertrouwen met vlag en wimpel geslaagd is. Wij zijn Iris heel erg dankbaar, en zijn blij dat we deze ‘hulplijn’ in ons leven hebben.


Ouders J.
Hoe fijn is het dat je iemand om hulp kunt vragen als het voor je kind nodig is? Of als ouder omdat je even niet meer ziet hoe je iets kunt veranderen?
Voor ons was dat Iris. Zij is rustig, duidelijk, to the point en heeft humor waardoor het ijs snel breekt. Alles mag er zijn waardoor niks gek is en niks verplicht.
Met die aanpak krijgt ze het voor elkaar dat ze komt waar het kind of jij als ouder haar hulp nodig heeft. Je voelt dat ze je echt wilt helpen. In een moeilijke tijd gaf ze ons gezin nieuwe inzichten en vertrouwen waardoor er meer rust in huis kwam. En daar zijn wij haar heel dankbaar voor. Wij weten zeker dat we altijd bij haar terecht kunnen!


Ouders L.
Onze zoon van 7 jaar is bij Iris onder behandeling, Iris is onze rust als we dat nodig hebben. Ze begrijpt en ‘ziet’ onze zoon en geeft hem tools om zichzelf te kunnen zijn, maar ze geeft hem ook het besef dat het ok is zoals hij is, het hoeft niet beter of anders… Ze geeft hem de ruimte om zelf te ontdekken wat voel ik? Wat wil ik (niet)? En hoe ga ik daarmee om. Alles tussen hen is bespreekbaar samen en hij vertrouwt haar volledig.
Ze geeft een fijne terugkoppeling na een gesprek en ook ons als ouders geeft ze tips en vertrouwen. Het voelt daarom bij Iris heel warm en veilig voor zowel kind en ouders. Wij zijn dankbaar voor Iris.


Ouders N.
Onze dochter is 13 jaar en vorig jaar naar de brugklas gegaan. Een grote verandering, waarbij coaching door Iris erg ondersteunend is geweest. Iris heeft onze dochter geholpen bij o.a. haar zelfvertrouwen, contacten leggen, zelfstandigheid en keuzes maken. Doordat Iris op een fijne en rustige manier contact legt met kinderen/jongeren was het voor onze dochter erg laagdrempelig om naar Iris toe te gaan. Ze keek uit naar de afspraak en kwam hier altijd weer blij en opgewekt van terug. Door de prettige gesprekken en kleine oefeningen/opdrachten heeft onze dochter veel stappen gemaakt, waardoor ze nu veel beter in haar vel zit. Als ouder hadden wij bij de start van de coaching en tussentijds gesprekken met Iris. Deze gesprekken waren zeer open, eerlijk en verhelderend. Wij zijn enorm tevreden over de coaching en erg blij dat we deze stap genomen hebben; bedankt Iris.