Coaching voor kinderen, jongeren
& hun (bonus) ouders

Kosten en vergoeding

Kosten
Na de aanmelding bij mijn praktijk plannen we een intakegesprek in. Vooraf aan het intakegesprek krijg je een intakeformulier opgestuurd via de mail. Dit ingevulde intakeformulier bespreken we o.a. tijdens het intakegesprek.

Wanneer het voor jullie en jullie kind goed voelt om te starten in mijn praktijk plannen we de eerste sessie in.
Een sessie duurt maximaal 60 minuten. De duur van de sessie zal altijd passend zijn bij jouw kind. Er kan dus ook gekozen worden voor een sessie van 45 minuten.
Het aantal sessies dat nodig is, is afhankelijk van de hulpvraag. Over het algemeen zijn er minimaal 5 sessies nodig.

Na een aantal sessies, afhankelijk van de hulpvraag, zal er een tussen evaluatie plaats vinden met jullie als (bonus)ouder(s) en jullie kind.

Wanneer het doel van de hulpvraag is bereikt zal er een evaluatie gesprek plaats vinden.

Naast de sessies die plaatsvinden ben ik bereikbaar op de app, mail of telefonisch voor adviezen of vragen. Dit is terug te vinden onder de noemer: contacturen. Vooraf bepalen we hoeveel contacturen ik in rekening breng, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

De kosten:

Intakegesprek€ 57,-   
Per sessie€ 77,-   
Tussen evaluatie€ 47,-
Evaluatie € 57,-
Contacturen (per uur)   € 47,-

Mocht je graag een sessie op locatie willen in Apeldoorn of omgeving Apeldoorn, binnen een straal van 20 km reken ik geen voorrijkosten.

Annuleren van een afspraak:
Een afspraak dien je minimaal 24 uur van tevoren telefonisch af te zeggen, anders ben ik helaas genoodzaakt het volledige tarief van de afspraak in rekening te brengen.

Vergoeding
Kindercoaching wordt niet standaard vergoed door zorgverzekeraars. Sommige zorgverzekeraars hebben wel mogelijkheden tot vergoeding onder de noemer counseling, psychosociale hulpverlening of alternatieve behandelingen. Neem contact op met je zorgverzekeraar om te kijken welke vergoeding op jaarbasis voor jou mogelijk is.

Kom je niet in aanmerking voor vergoeding dan kun je de kosten van de coaching bij de belastingaangifte opvoeren als buitengewone uitgaven voor ziektekosten.

Kindercoaching en bijles