Winkelwagen (0)
 (0)

Investering en vergoedingen

 

Naast het coachen vind ik de samenwerking met ouders heel erg belangrijk. Daarom verleen ik een extra service:
Ouders kunnen mij, naast de sessies van hun kind, appen/mailen/bellen voor adviezen, vragen of om hun hart te luchten. Ook bied ik hulpmateriaal aan via de webshop.


Review:
Niet alleen voor onze dochter was het lastig om hier mee om te gaan, maar ook als ouder weet je niet altijd hoe je daar het beste mee om moet gaan. (..) Iris heef ons alle drie enorm geholpen. (..) Wij kunnen ons nu veel beter verplaatsen in onze dochter. Dat heeft een enorme wisselwerking. Daarnaast is Iris altijd bereid om je te helpen.

 

Intake gesprek

Tijdens een intake gesprek maken we kennis en bespreken we de hulpvraag.

Als het voor zowel jullie, jullie kind als mij goed voelt om te starten in mijn praktijk dan plannen we een eerste sessie in.

€ 82,-

Tussen evaluatie & evaluatie

Een tussen evaluatie plan ik altijd in na een aantal sessies. Hierin wordt de voortgang gesproken.

Wanneer het doel van je kind is behaald hebben we altijd een evaluatie. Hierin bespreken we jullie ervaring & bevindingen en mijn bevindingen.

€ 77,-

Sessie

De duur van een sessie zal altijd passend zijn bij jouw kind.

Gemiddeld duurt een sessie 60 minuten.

Het aantal sessies dat nodig is, is afhankelijk van de hulpvraag.

€ 82,-

Annuleren van een afspraak

Een afspraak dien je minimaal 24 uur van tevoren telefonisch of via de mail/app af te zeggen, anders ben ik genoodzaakt het volledige tarief van de afspraak in rekening te brengen.

Vergoedingen


Happy Talk coaching valt onder de PGB-aanbieders. Het verschilt per zorgverzekeraar hoe deze vergoeding wordt vormgegeven. Voor meer informatie en om te weten of je in aanmerking komt voor een vergoeding kun je vooraf contact opnemen met jouw zorgverzekeraar.
Op de website van Vektis en onderaan deze pagina staat de AGB-code van Happy Talk coaching vermeldt. Dit is de code die jouw zorgverzekeraar nodig heeft voor het bepalen van de declaratie.

Goed om te weten: helaas zijn er nog maar weinig zorgverzekeraars die kindercoaching vergoeden.
Kom je niet in aanmerking voor een vergoeding dan kun je de kosten van de coaching bij de belastingaangifte opvoeren als buitengewone uitgaven voor ziektekosten.